Aanmelden 15 augustus 2018

Vanaf nu kunt u toegangskaarten voor de Herdenking en het middagprogramma bestellen via de button onder aan deze pagina. De aanmelding verloopt via Paylogic.

 

 

Aanmelden met uw donateursnummer

Voor de aanmelding heeft u uw donateursnummer nodig. Uw donateursnummer kunt u vinden in de uitnodiging, in de donateursbrief en meestal in uw bankafschrift.  Wanneer u geen donateursnummer heeft kunt u contact met ons opnemen via info@indieherdenking.nl.

 

Toegangskaarten voor de Herdenking

De toegangskaarten voor de Herdenking op het veld zijn gratis. U kunt tot 31 juli toegangskaarten bestellen.  Het zijn vrije zitplaatsen en u kunt zelf kiezen waar u wilt zitten. Voor een goede plaats adviseren we u om op tijd aanwezig te zijn, zodat u zelf een zitplaats kunt uitzoeken.

Vanaf 10.30 uur verwelkomen wij u met koffie, thee en spekkoek.

 

Ook zonder toegangskaart bent u van harte welkom bij de Herdenking. U bent dan echter niet gegarandeerd van een zitplaats. Toegang tot het blauwe vak kan alleen na aanmelding.

 

Maximaal 4 kaarten per bestelling

Met uw donateursnummer kunt u zich éénmaal aanmelden.

 

Bent u geboren vóór 15 augustus 1945, dan kunt u kaarten bestellen voor het blauwe vak. U kunt per donateursnummer maximaal 4 toegangsbewijzen bestellen. Allen kunnen plaatsnemen in het blauwe vak.

 

Bent u geboren na 15 augustus 1945, dan kunt u kaarten bestellen voor het oranje vak. U kunt per donateursnummer maximaal 4 toegangsbewijzen voor het veld bestellen. Allen kunnen plaatsnemen in het oranje vak.

 

Maakt u gebruik van een rolstoel, dan kunt u kaarten bestellen voor het paarse vak. Als rolstoelgebruiker kunt u één begeleider meenemen.

 

 

Toegangskaarten voor het middagprogramma in Crowne Plaza

De toegangskaarten voor het middagprogramma in Crowne Plaza (van Stolkweg 1, 2585 JL Den Haag) kosten € 5,- per persoon. Dit is inclusief één consumptie. Wanneer er nog plaats is, kunt u de toegangskaarten voor het middagprogramma ook kopen op de dag zelf.  In Crowne Plaza is plaats voor 1200 personen.

 

Toegangskaarten ophalen bij een Primera winkel bij u in de buurt

Het is ook mogelijk uw toegangskaarten op te halen in een Primera winkel bij u in de buurt. U hoeft zich dan niet vooraf online aan te melden. Door Primera wordt voor hun service  €1,99 per kaart in rekening gebracht.

 

Lunch in Crowne Plaza

De lunch kan dit jaar niet vooraf besteld of gereserveerd worden.  Ter plaatse kunt u kiezen uit verschillende Indische gerechten en hapjes en betalen.

 

Melati’s

Melati’s zijn op 15 augustus te koop op het veld en in Crowne Plaza. De melati’s zijn ook te koop via onze webshop.

 

Portretrecht

Het is mogelijk dat u als bezoeker gefotografeerd of gefilmd wordt. Stichting Herdenking behoudt zich altijd het recht voor om dit materiaal voor publicatie te gebruiken.

 

Vragen tijdens het online aanmelden?

Voor eventuele vragen over het online bestellen kunt u contact op te nemen met de klantenservice van Paylogic    Telefoon 0900-72956442

(wanneer u problemen mocht ondervinden tijdens uw bestelling, uw bestelling wilt aanpassen of uitbreiden, uw kaarten niet in uw mailbox terechtkomen etc.)

 

Wanneer u de bestelling niet heeft afgerond, dan kunt u uw donateursnummer na ongeveer één uur opnieuw gebruiken.

 

Het is niet mogelijk om u aan te melden via het contactformulier op deze website, via een e-mail aan ons kantoor of via ons telefonisch spreekuur.

 

U kunt zich aanmelden via onderstaande button.

(u krijgt de toegangskaarten direct na aanmelding in uw mailbox.

let op dat u alle 6 de stappen van de aanmelding doorloopt!)

Aanmelden Herdenking 15 augustus

Parkeren

Bij het World Forum, Crowne Plaza en in de straten in de buurt van het monument zijn slechts zeer beperkt betaalde  parkeermogelijkheden. Indien mogelijk, dan adviseren wij u om met het openbaar vervoer te komen. Informatie vindt u op http://www.9292.nl

Pendelbusjes

Van 10.30-11.45 uur rijden voor diegenen die slecht ter been zijn, shuttlebusjes vanaf het World Forum naar het Indisch Monument

Van 13.30-15.00 uur rijden shuttlebusjes vanaf het Indisch Monument naar het World Forum.

Lopen naar het monument duurt ca 8 minuten.

Mede mogelijk gemaakt door

én onze vele donateurs en vrijwilligers!