Subsidiƫnten

vfondsBangiroloterij

Donateurs

De Stichting Herdenking 15 Augustus 1945 wordt financieel gesteund door circa 1.500 donateurs. De middelen worden ingezet voor de organisatie van een waardige herdenking elk jaar op 15 augustus. Uit dank voor de donaties nodigt het bestuur van de Stichting elk jaar één donateur en zijn/haar nabestaanden uit een krans te leggen namens de eerste, tweede en derde generatie.

Donateurs die minimaal € 15,- doneren krijgen een zitplaats bij de herdenking bij het Indisch Monument. Degenen die geboren zijn vóór 15 augustus 1945, krijgen met één begeleider een plaats in het blauwe vak. De andere donateurs krijgen een plaats in het oranje vak.

U kunt uw donatie direct online regelen via dit donatieformulier.  Het Iban is: NL24 INGB 0000 697988. De BIC is: INGBNL2A

Voor het invullen van een automatische incasso kunt u hier klikken. Deze machtiging kunt u printen en opsturen, of scannen en mailen, naar de Stichting. Het bedrag wordt in februari geïncasseerd. Komt uw aanvraag later dan eind februari binnen, dan gaat de incasso in vanaf het volgende jaar. U kunt dan voor het lopende jaar een andere betaalmethode kiezen.

Na aanmelding krijgt u een donateursnummer.

Hebt u vragen, neemt u dan contact met ons op. Dat kan via het contactformulier op deze website.

Graag wijzen wij u erop dat donaties en schenkingen aan onze stichting fiscaal aftrekbaar zijn onder nummer ANBI 811038269 (Algemeen Nut Beogende Instelling).